
Ormanya, bayramda 150 bin kişiyi ağırladı!
Kocaeli’nin Ormanya ve Kuzuyayla turizm alanları, Kurban Bayramı tatilinde 150 binden fazla ziyaretçiye doğayla iç içe keyifli ve güvenli bir deneyim sundu.
Kocaeli’nin en önemli turizm noktalarından Ormanya ve Kuzuyayla, Kurban Bayramı tatilinde doğaseverlere kapılarını açtı. 4 günlük tatil boyunca toplam 150.160 ziyaretçi, bu yeşil cennetlerde doğayla iç içe huzurlu ve keyifli anlar yaşadı.
BAYRAMDA DOĞANIN KALBİ ORMANYA’DA ATTI
Kocaeli ve çevre illerden yoğun ilgi gören Ormanya, bayram süresince adeta bir cazibe merkezine dönüştü. Doğa yürüyüşleri, piknik alanları ve yaban hayatını gözlemleme imkanlarıyla ziyaretçiler unutulmaz anılar biriktirdi. Bayram tatilinde tam bir cazibe merkezi haline gelen Ormanya, doğa ile iç içe, huzurlu ve eğlenceli bir bayram geçirmek isteyen binlerce vatandaşın gözdesi oldu.
ÇOCUKLAR ORMANYA’DA DOĞAYLA BULUŞTU
Ormanya’nın geniş piknik alanları ailelerin yoğun ilgisini çekerken, çocukların neşeyle dolduğu oyun grupları ve Çocuk Hayvan Çiftliği ayrı bir renk kattı. Minikler kuşlar, keçiler ve diğer hayvanlarla doğrudan temas kurma fırsatı buldu. Özellikle Çocuk Hayvan Çiftliği bölümü, miniklerin hayvanlarla doğrudan temas kurma fırsatı bulduğu, sevgi ve şefkatle dolu anlara sahne oldu.
0 YORUM